18/26. Prima deplasare din 2023, la Odorheiu Secuiesc

februarie 17, 20230
Etapa a XVIII-a dintre cele 26 ale Ligii Zimbrilor aduce pentru handbaliștii noștri o deplasare la Odorheiu Secuiesc. Meciul dintre formația locală CSM și SCM Politehnica Timișoara va avea loc sâmbătă, 18 februarie, la ora 18,00.

Va fi primul meci în deplasare al alb-violeților în anul 2023, după cele trei disputate pe teren propriu, două în campionat și unul în Cupa României.

„Sunt două aspecte legate de acest meci: Odorheiu joacă bine acasă și acela referitor la faptul că noi plecăm oarecum drept favoriți, chiar dacă ei evoluează bine pe teren propriu, postură dată de locul superior din clasament. Mie, personal, îmi place mai mult varianta cealaltă, când suntem outsideri, de exemplu când jucăm la Buzău și nu ne dă nimeni nicio șansă, când jucăm la Steaua și nu ne dă lumea șanse. În astfel de confruntări, eu trebuie să fac tot ce e posibil ca echipa să fie concentrată la maximum, să nu tratăm meciul superficial, pentru că s-a mai întâmplat așa, chiar în turul cu Odorheiu, câștigat greu”

Mihai Rohozneanu, antrenor principal

Gazdele de sâmbătă sunt pe locul penultim (XIII), cu 3 puncte, în vreme ce băieții noștri au acumulat 16 puncte și sunt pe poziția a XI-a.

În meciul din tur, jucat la 24 septembrie, SCM Poli a învins CSM Odorheiu Secuiesc, la sala Constantin Jude, cu 35-29 (17-13).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO