22/26, cu Minaur Baia Mare. În linie dreaptă, spre finalul de campionat

martie 24, 20230
Alb-violeții întâlnesc, mâine, în deplasare, ocupanta locul al treilea din Liga Națională de handbal, Minaur Baia Mare. Partida contează pentru etapa a XXII-a și va avea loc de la ora 18.00, la sala Lascăr Pană.

Maramureșenii au 46 de puncte și sunt pe poziția a treia, în vreme ce echipa noastră a acumulat 22 de puncte și se află pe locul al zecelea.

„Este un meci foarte dificil pentru noi. Jucăm pe terenul unei echipe care evoluează foarte bine acasă. Și în deplasare fac meciuri bune, dar pe teren propriu sunt recunoscuți pentru modul cum abordează jocurile. Suntem echipa care nu are nimic de pierdut, iar pentru noi contează fiecare punct obținut. Bineînțeles, din orice partidă încercăm să aducem puncte”

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Poli

În perioada cât sala Constantin Jude a găzduit evenimentele legate de finala Cupei Challenge la volei, handbaliștii noștri s-au antrenat la sala din Dumbrăvița.

După înfruntarea din Baia Mare, pentru echipa antrenată de cuplul Rohozneanu-Sărăndan urmează două meciuri pe teren propriu, cu CSM București (în campionat, vineri, 31 martie) și cu Dinamo București (în Cupa României, miercuri, 5 aprilie).

***

Echipa noastră de juniori 1 va pleca împreună cu cea de seniori în Baia Mare, unde mâine, la ora 14.00, va juca un meci foarte importante din faza a doua a Campionatului Național. În Grupa Valoare 4, Timișoara este pe locul al doilea, iar CSS 2 Baia Mare pe al treilea, despărțite de un punct, astfel că partida de mâine va fi foarte importantă pe traseul de calificare la turneul final, unde merg primele două clasate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO