60 de goluri, în 60 de minute, pentru a doua remiză din acest campionat

martie 31, 20230
SCM Politehnica Timișoara și CSM București au oferit o partidă spectaculoasă la sala Constantin Jude, în etapa a XXIII-a din Liga Națională de handbal. Echipa noastră a condus în cele mai multe momente ale partidei, însă oaspeții au luat un punct.

În prima repriză s-a mers cap la cap, dar alb-violeții s-au desprins de la 12-12 (min. 22) și aveau +3 la pauză (16-13).

Cu mulți tineri pe teren, Timișoara s-a desprins la 19-15 (min. 35), dar cinci goluri consecutive ale vizitatorilor au reechilibrat jocul. Momentele de echilibru au revenit, dar tot cu băieții noștri mai des în avantaj (27-25, min. 50).

CSMB a egalat la 30, cu 30 de secunde înaintea finalului, iar echipa noastră nu a mai avut puterea de a fructifica ultimele șanse și s-a mulțumit cu doar un punct, 30-30.

„Iar suntem aproape, dar nu reușim să luăm toate punctele. Dacă ne raportăm la meciurile jucate până acum, e un punct, dar ținând cont de faptul că am puteam mai mult suntem oarecum supărați. Am jucat cu o echipă bună, la un moment dat am avut senzația că vom câștiga fără probleme și probabil nivelul de concentrare a scăzut puțin și asta ne-a făcut să obținem doar un punct”

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica

Marcatori SCM Poli. Sadoveac 10 goluri, Bran 5 (din 5 aruncări), Marjanovic 5 (din 8 aruncări), Szabo 4 (din 5 aruncări), Fenici 2, Cîtu, Moldovan, Trif, Baican – cîte unul.

„Sunt un pic dezamăgit, chiar dacă am jucat cât de cât bine. Am arătat încredere, dar sunt supărat, pentru că puteam câștiga. Am avut superioritate la ultima fază și nu am reușit s-o gestionăm. E bine că aducem un punct, dar se putea mai mult. Pentru mine, înseamnă foarte mult încrederea antrenorilor și încerc să nu dezamăgesc”

Darius Bran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO