Alb-violeții revin în București, pentru meciul cu CSM

noiembrie 3, 20220
Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a X-a, care programează pentru handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara o deplasare în București. Alb-violeții vor înfrunta CSM București, vineri, la ora 17.00, la sala Apollo.

Bucureștenii se află pe locul al cincilea, cu 18 puncte, în vreme ce formația noastră se clasează pe 11, cu 9 puncte.

„CSM București este o echipă care s-a întărit înaintea sezonului, așa cum s-a întâmplat și cu noi. Acum tot ce-mi doresc este să nu mai facem atâtea greșeli. Sunt greșeli pe care nu mi le pot explica, este vorba mai degrabă de un blocaj psihic. Sper ca până la ora meciului să rezolvăm problemele, să fie totul OK, să câștigăm și să aducem puncte”

Jucătorii noștri au plecat astăzi, dimineața devreme, spre București. Ei vor avea un antrenament în sala Apollo chiar la ora jocului de mâine (17.00). Revenit după o accidentare, Ignat speră să-și poată ajuta colegii cât mai mult.

„Mi-am revenit în totalitate, nu mai am dureri, acum mai trebuie să-mi pun la punct pregătirea fizică. Va fi un meci greu: CSM este o echipă care nu renunță niciodată la luptă, așa că va trebui să menținem un ritm crescut pe tot parcusul meciului”

Sabin Ignat

SCM Poli a mai jucat în acest sezon în București, în etapa a III-a, când a cedat pe terenul campioanei, Dinamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO