Alb-violeții, specialiștii finalurilor la puls 200

septembrie 18, 20230
Handbaliștii noștri au cedat la un gol diferență, 35-34, pe terenul echipei CSU Suceava, în etapa a IV-a a Ligii Naționale. Gazdele au înscris golul victoriei direct din aruncare de la 9 metri, când timpul de joc expirase.

Alb-violeții au condus pe parcursul aproape întregii prime reprize. Ei au deschis partida cu dubla lui Răzvan Trif și apoi s-au desprins de la 4-4 la 8-4 grație golurilor lui Baican și Marjanovic. Suceava a trecut pasager în avantaj (12-11, minutul 23), dar tot alb-violeții au condus la pauză, 18-14.

Echilibrul s-a restabilit în minutul 36 (19-19), dar băieții noștri s-au desprins din nou, 33-30, în minutul 56. Ei nu au putut păstraecartul au fost egalați la 34-34, au avut atacul, dar au eșuat în extrema dreaptă.

În cele 22 de secunde rămase la dispoziție, CSU Suceava a trimis de două ori la poartă, aruncări parate de Stojkovic, dar la care s-a dictat 9 metri. La a doua dintre aceste aruncări de la 9 metri, Tărzioru a trimis peste zidul Timișoarei, minge deviată care l-a păcălit pe portarul nostru.

Marcatori SCM Politehnica Timișoara: Sadoveac 8, Baican 5, Marjanovic 5, Trif 4, Fenici 4, Cîmpan 3, Pribanic 2, Chira 2, S. Ignat – un gol.

Echipa noastră are două remize și două înfrângeri la un gol în acest start de campionat. SCM Poli joacă etapa viitoare cu Steaua București, vineri, 22 septembrie, la ora 17.00, la sala Constantin Jude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO