Alexandru Vuin, noul manager al clubului de handbal | INTERVIU

iulie 19, 20230

Ești un manager foarte tânăr. Ce te-a făcut să accepți oferta?

A fost o evoluție organică a mea în acest club. Sunt alături de această echipă și acest club de aproape șapte ani. Situația actuală ne-a dus aici, nu mă tem de această poziție și am acceptat cu drag. Sunt foarte mândru că am ajuns să fac asta și cu siguranță nu voi dezamăgi.

Este lotul complet la acest moment?

Da, este complet. Din punct de vedere al strategiei antrenorului, este, chiar dacă ne-am mai fi dorit un jucător, în anumite condiții. Din păcate, nu am reușit să ajungem la un acord. Și bugetul ne limitează din punctul acesta de vedere, dar lotul arată bine, m-am bucurat să-i văd pe băieți, sunt în formă. Sper ca în urma acestei pregătiri pe care o vom face, vom avea un sezon mai bun și mai liniștit decât cel trecut.

Nu va mai avea echipa emoțiile barajului?

Da, asta ne dorim. Mai mult decât atât, avem certitudinea că vom scăpa de baraj și spun asta prin prisma optimsmului molipsitor cu care vin. Jucătorii s-au pregătit și în perioada de pauză. Dacă ne ajută Dumnezeu și suntem cu toții sănătoși, vom face o impresie bună și un sezon mai reușit decât precedentul. Cu siguranță vom lupta pentru asta, vă asigur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO