Baraj rezolvat după două partide. Alb-violeții, medie de 37 de goluri pe meci

mai 21, 20230
Echipa noastră de handbal va juca și sezonul viitor în prima ligă. Jucătorii lui Rohozneanu și Sărăndan au obținut victorii detașate în primele două runde ale barajul de menținere de la Alexandria.

Vineri, ei au învins gazda CSM Alexandria, 38-32, iar ieri au trecut cu 36-28 de CSM Făgăraș. În primul meci, SCM Politehnica a început foarte bine (era 5-0, în minutul 5) și a condus cu 23-15 la pauză, fără a avea probleme până la final.

Ieri, desprinderea s-a produs abia în startul părții secunde. Cu un „parțial” de 7-0, alb-violeții s-au desprins de la 17-17 (min. 33) la 24-17 (min. 41) și apoi au controlat finalul de meci.

„Este normal că nbe-am păstrat locul în Ligă, pentru că avem echpă mai bună, dar în astfel de situații este nevoie ca jucătorii să se capaciteze. În momentul în care întâlnești echipe de nivel mai puțin bun, totul ține de felul în care te conectezi la importanța meciului. Misiunea mea și a colegilor din staff a fost chiar aceasta, să-i facem pe jucători să înțeleagă importanța concentrării și conectării, pentru a nu avea surprize”

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Astăzi, SCM Poli înfruntă CSM Vaslui, ambele echipe având locul din Liga Zimbrilor asigurat după primele două zile ale turneului, însă moldovenii au câștigat la un singur gol, 38-37, meciul de ieri cu CSM Alexandria, după ce au fost conduși la 6 goluri, în minutul 49!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO