Calificare la turneul final de pe primul loc

mai 22, 20230
Juniorii 2 de la SCM Poli au câștigat ieri, cu Romanați Caracal, 42-38 (19-21), în deplasare, și au terminat pe locul I al Grupei Valoare 3. Rezultatul este echivalent cu calificarea la turneul final de opt.

Echipa antrenată de Alexandru Nae și Ionuț Suculiuc avea varianta de a pierde la mai puțin de 12 goluri pentru a prinde unul dintre primele două locuri, ce duc la turneul final, dar a învins și a păstrat locul prim.

Alb-violeții au început bine, au condus cu 10-6, dar gazdele au întors scorul până la pauză, 21-19. Egalarea a venit în minutul 41 (27-27), după care băieții noștri s-au desprins și au obținut a cincea victorie în cele șase partide fin faza a doua a campionatului.

Dragoș Dăneasa a reușit o performanță excepțională în acest meci, a înscris 19 goluri. Turneul final va avea loc în perioada 14-18 iunie, într-o localitate încă nedesemnată.

Lotul SCM Politehnica Timișoara J2:

Marius Gădău, Alexandre-Xavier Moreau, Andrei Goga, Robert Varadi, Andrei Milan Brichisala, Alexandru Robert Moțățăianu, Dragos Dăneasa, David Troanță, Denis Cosmescu, Luca Turcitu, Bogdan Vinka, Darius–Ciprian Matinca, Razvan Stănescu, Ciprian Florișteanu, Bogdan Stănescu, Vlad Dăescu, Damian Toacă, Cristian Morar, Bogdan Fit.

Antrenori: Alexandru Nae, Ionuț Sucucliuc

Echipele participante la turneul final sunt: CSU Suceava, CSM București, SCM Politehnica Timișoara, LPS Tg. Mureș (calificate de pe locul I), LPS Vaslui, CSM Ploiești, CSS Craiova, Academia Minaur Baia Mare (calificate de pe locul secund).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO