Campioana se impune la sala Constantin Jude

octombrie 1, 20230
Etapa a VI-a a Ligii Naționale a adus duelul SCM Politehnica Timișoara – Dinamo. Bucureștenii au controlat meciul și au câștigat cu 35-21 (23-11).

Băieții noștri au păstrat echilibrul în primele zece minute (6-7, pe tabelă), dar apoi Dinamo a înscris de trei ori consecutiv. Desprinderea definitivă s-a produs în ultimele zece minute ale primei reprize, când SCM Poli a înscris un singur gol și a irosit mai mult situații, unele unu la unu cu portarul Saied Heidarirad.

„N-ai cum să joci cu Dinamo când ai 17 ratări. În stilul în care joacă ei, nicio șansă. Faptul că portarii noștri au scos mingi a făcut ca diferența să fie de doar 14 goluri”, a spus la final antrenorul Mihai Rohozneanu.

În partea a doua, meciul a fost mult mai echilibrat, dar Dinamo a adăugat două goluri la diferența de la jumătatea jocului. Spre final de meci, a debutat la echipa noastră pivotul Ionuț Cocoșilă, un junior din pepiniera proprie.

Ne așteptam să fie un meci greu, am întâlnit campioana României. Mă bucur că am putut ajuta echipa, chit că puteam să apăr mai mult. În prima repriză ne-am ținut de Dinamo, dar experiența și-a spus apoi cuvântul. Sper să facem un meci bun cu Buzăul, etapa viitoare.

portarul Claudiu Pal

Alb-violeții au fost lipsiți din nou de Fenici, Baican și Szabo, accidentați.

Marcatori SCM Poli: Bordeanu, Cîmpan – câte 4, Ignat, Trif, Marjanovic, Pribanic – câte două, Dumitrescu, Moldovan, Sadoveac, Enculescu, Chira – câte unul.

Runda viitoare, SCMT joacă pe terenul formației HC Buzău, sâmbătă, 7 octombrie, ora 17.30, meci televizat de Pro Arena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO