Alb-violeții câștigă prima „finală a supraviețuirii”

martie 31, 20240
Echipa noastră de handbal a ieșit din zona retrogradării directe. Evadarea se datorează victoriei externe cu CSM Sighișoara, prima echipă de deasupra liniei.

Meciul a fost echilibrat doar în primele zece minute, dar cu SCM Politehnica Timișoara mereu la conducere. De la 10-9, Marjanovic, Cîmpan și Pribanic înscriu consecutiv și duc la desprinderea clară, 13-9.

Ecartul se menține la pauza mare, 15-11 și chiar crește la reluare, la 16-11. Până la final, SCM Poli a jucat extrem de matur, astfel că Sighișoara nu s-a putut apropia la mai puțin de trei goluri.

Echipa noastră a menținut avantajul chiar dacă Sadoveac (accidentat) și Trif (descalificat după trei eliminări) nu au mai putut evolua o bună parte din repriza a doua.

A fost o atmosferă excepțională la Sighișoara, cu sala plină. Noi am jucat fenomenal și în apărare și în atac, am găsit tactica bună împotriva ambelor sisteme, 5-1, 6-0. În repriza a doua i-am pierdut pe Sadoveac și Trif, dar a intrat motivat Bordeanu. El a jucat extrem de bine și în apărare. Cam așa aș vrea să arate jocul nostru. Am dovedit că nu suntem echipă de acasă, putem bate și afară, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult timp. Nu este decât un pas, acum ne pregătim de Turda, fără Marius, dar încă o dată spun, bravo băieți!

Pero Milosevic, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Marcatori SCM Poli: Filip Marjanovic 13 goluri din 13 aruncări, Pribanic, Sadoveac, Ignat – câte 3, Trif, Cîmpan, Bordeanu – câte două.

A fost un meci greu, cu încărcătură emoțională și fizică mare. Am depus cu toții un efort extraordinar pentru această victorie. Ne bucurăm că mai luăm o gură de aur pentru jocurile viitoare. Urmează Turda și – de ce nu? – jucăm și cu ei la victorie.

Sabin Ignat, #51

Echipa noastră are acum 17 puncte (două peste linia retrogradării) și a urcat pe locul al doisprezecea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO