Convocări pentru handbaliștii noștri. Marius Sadoveac, din nou sub tricolor la 38 de ani

octombrie 18, 20230
Interul Marius Sadoveac revine la echipa națională de handbal a României, la vârsta de 38 de ani. Jucătorul nostru a fost convocat pentru un stagiu de pregătire la București, în perioada 27 octombrie – 5 noiembrie.

România este calificată la turneul final Euro, competiție ce va avea loc în intervalul 10-28 ianuarie 2024, în Germania.

Mă bucur de această oportunitate și mă bucur că îmi voi revedea colegii care au obținut calificarea la Campionatul European. Sper să avem un stagiu reușit și să ne îndeplinim obiectivele propuse în perspectiva Euro.

Marius Sadoveac

Convocarea vine la 20 de ani de la prima prezență a lui Marius la lotul național, petrecută în sezonul 2003/2004. Sadoveac este golgeterul celor mai recente două ediții de Ligă Națională.

***

Dragoș Dăneasa a fost chemat la naționala de juniori 1 a României. Tricolorii se reunesc la Plopeni, în perioada 20-29 octombrie, pentru pregătire centralizată și pentru Trofeul Carpați.

Dăneasa este centru și a făcut parte din echipa de juniori 2 a clubului nostru care a obținut medalia de bronz a Campionatului Național, în luna iunie a acestui an. La acel turneu final de la Timișoara, Dragoș Dăneasa a fost selectat în echipa ideală a competiției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO