Cupa Poli, vineri și sâmbătă

august 14, 20230
Handbaliștii vor disputa două noi teste la finalul acestei săptămâni, cu ocazia Cupei Poli. Două echipe din Serbia și două din România participă la ediția 2023.

În prima zi, vineri, 18 august, se vor juca semifinalele:

Ora 16.00, Universitatea Cluj – Metaloplastika Sabac

Ora 18.00, SCM Politehnica Timișoara – Proleter Zrenjanin

Sâmbătă, 19 august, sunt programate jocurile de clasament:

Ora 11.00, finala mică

Ora 13.00, finala mare

Partidele vor avea loc la sala Constantin Jude.

Pregătirile decurg bine. Conform planificării, ne aflăm în punctul în care ne doream să fim acum, cu două săptămâni înainte de începerea campionatului. La Cupa Poli, vrem să vedem o îmbunătățire a jocului. În turneul din Baia Mare, toți handbaliștii noștri s-au mișcat bine, dacă ținem cont că aveam mai puțin de o săptămână de pregătire, dar acum ne dorim o creștere. Fiecare jucător poate face acest salt și sper să-l arate la Cupa Poli.

Sorin Sărăndan, antrenor secund SCM Politehnica Timișoara

Handbaliștii noștri s-au antrenat în această perioadă la sala UVT, de pe strada Oituz, deoarece la sala Constantin Jude a fost refăcută suprafața de joc.

Partidele de la Cupa Poli vor fi ultimele verificări înaintea startului de campionat, programat duminică, 27 august. Echipa alb-violetă va juca pe teren propriu la acea dată, cu CSM Focșani.

Avem speranțe că putem face mult mai mult în noul sezon. Jocul va fi puțin diferit față de campionatul precedent. Băieții au început să înțeleagă filosofia echipei tehnice și rămâne să mai facem reglajele necesare. Cei doi nou-veniți asigură un plus valoric: Tomi Stojkovic poate da siguranță în poartă și poate fi un reper pentru mai tinerii săi colegi, iar Toni Pribanic ne dă mai multe soluții pentru postul de pivot.

Sorin Sărăndan, antrenor secund SCM Politehnica Timișoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO