Dan Morar, noul antrenor al juniorilor 3

septembrie 12, 20230
Campionatul Național de handbal al juniorilor 3 începe la finalul acestei săptămâni. Echipa noastră face parte din Seria K, alături de CSM Reșița, CSS Gloria Arad, Unirea Sânnicolau Mare, CS Giroc Chișoda, CSC Moșnița Nouă, Școala Generală 7 Timișoara și LPS Banatul Timișoara.

Se va juca tur-retur, 14 etape. Formația noastră de juniori 3 (jucători născuți în 2009 și 2010) are un nou antrenor, Dan Morar. Născut la 25 iunie 1991, Morar a început să antreneze la 20 de ani, în localitatea natală, la Sânnicolau Mare. Apoi, el a fost cooptat la ACS Dominicii, iar acum a acceptat oferta făcută de SCM Timișoara.

Avem un lot de 20 de sportivi, o grupă relativ nou formată. Am primit câteva transferuri, dar îi avem și pe jucătorii pregătiți sezonul trecut de Emil Stolojan. Ne punem mari speranțe că vom face un campionat bun. Consider că la acest club obiectivul trebuie să fie, în fiecare an, cel puțin calificarea la turneul final.

Dan Morar, antrenor juniori 3, SCM Politehnica Timișoara

Juniorii 3 au participat la sfârșitul săptămânii trecute la un turneu în localitatea Făgăraș, unde au ocupat locul I. Handbaliștii conduși de către Dan Morar au înfruntat echipele Sporting Ghimbav, Vipers Deva, HC Sibiu, CSS Sighișoara și CSS Râmnicu Vâlcea.

În prima etapă a campionatului, juniorii 3 de la SCM Poli vor juca pe terenul fostei echipe a lui Dan Morar, CSC Moșnița Nouă. Partida va avea loc duminică, 17 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO