De la egal la egal, cât au ținut bateriile

noiembrie 29, 20231
Echipa noastră a jucat pe terenul vicecampioanei naționale, în ultima etapă din turul Ligii Naționale de handbal. Minaur Baia Mare s-a impus după ce echilibrul s-a păstrat mai mult de două treimi din durata partidei.

Fără experimentații Marius Sadoveac (probleme musculare) și Cristian Fenici (afectat de o accidentare de mai lungă durată), alb-violeții au stat în plasa gazdelor de-a lungul primei reprize. Chiar dacă Minaur s-a distanțat la 4-1 și 6-2, handbaliștii noștri au revenit și au trecut în avantaj, 10-9, după trei reușite consecutive ale lui Cîmpan (pe contraatac), Baican (de pe postul de pivot) și Marjanovic (din nou pe contratac).

Totuși, Minaur a intrat în avantaj la pauză, 11-10, chiar dacă portarul Tomislav Stojkovic a avut un număr impresionant de parade, 9. Darius Bran a egalat la reluare, iar în minutul 34 tabela arăta 14-14.

Maramureșenii s-au distanțat cu începere din minutul 44 (de la scorul 19-17), când au profitat de faptul că jucătorii noștri au fost nevoiți să joace partida la 47 de ore distanță de precedenta (detalii, AICI). Minaur a marcat de șase ori consecutiv și apoi a învins cu 30-22.

Marcatori SCM Poli: Filip Marjanovic 5 goluri, Darius Bran 4, Flaviu Cîmpan 3, Răzvan Trif și Tudor Melintescu (foto, 18 ani, la primele sale goluri la seniori) – câte două, Alexandru Moldovan, Antonio Pribanic, Szabo Benjamin, Antonio Bordeanu, Mario Tudor (la primul gol la seniori), Bogdan Baican – câte un gol.

Anul acesta se va mai juca o etapă, prima din retur (la 9 decembrie), când echipa noastră va evolua în deplasare, cu CSM Focșani.

One comment

  • Adi

    noiembrie 29, 2023 at 9:50 am

    Vedeți că şi gazdele de la Minaur au jucat sâmbătă un meci greu. Plus ei joacă şi in cupele europene, deci un program mult mai aglomerat.
    Timisoara are echipă de locurile 9-10 astfel încât nu oboseala este problema ci……. VALOAREA!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO