Debut împotriva echipei în compania căreia a câștigat Cupa României

februarie 23, 20240
Etapa a 18-a a Ligii Naționale înseamnă revenirea antrenorului Pero Milosevic pe banca SCM Politehnica Timișoara. Primul meci pe care-l va conduce este cel împotriva formației Steaua București.

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, în sala Concordia din Chiajna. Jocul SCM Politehnica Timișoara – Steaua București 31-27 (disputat la Focșani), când pe banca echipei noastre se afla Pero Milosevic, aducea trofeul Cupei României, ediția 2018/2019.

Acum, cele două formații se întâlnesc în campionat și se află într-o situație delicată. Steaua se găsește pe locul 10, cu 14 puncte (din 16 partide), iar alb-violeții sunt un loc mai jos, tot cu 14 puncte (din 17 partide).

Am venit să ajut Timișoara într-un moment foarte, foarte dificil. Suntem într-o situație cu adevărat grea, dar primele lucruri pe care le-am spus băieților au fost să ridicăm capul, să ne apucăm de muncă și să punem suflet pentru această echipă.

Pero Milosevic, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

În tur, la 22 septembrie 2023, SCM Poli a învins CSA Steaua București, cu 28:27, la sala Constantin Jude.

Luăm lucrurile pas cu pas. Nu am făcut un calcul în privința punctelor de care mai avem nevoie. Acum ne gândim la meciul cu Steaua, îl pregătim cât putem de bine. Am făcut deja două antrenamente foarte bune, apoi vine partida cu Dinamo și pauza de trei săptămâni, în care vom avea răgazul de a lucra pe îndelete.

Pero Milosevic, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Partida Steaua București – SCM Politehnica Timișoara poate fi urmărită în direct la Pro Arena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO