Deplasare cu peripeții în Divizia A: „Le mulțumim celor de la Oradea pentru înțelegere”

octombrie 14, 20220
Echipa secundă a clubului nostru a obținut o victorie externă în etapa a cincea, intermediară a Diviziei A de handbal – Seria C. Alb-violeții au învins cu 40-36 (15-14) formația secundă de la CSM Oradea.

Deplasarea a fost una cu destule probleme. Handbaliștii viola au fost obligați să intre în joc practic fără a face o încălzire propriu-zisă.

„A fost o deplasare cu peripeții. Am avut ghinionul să facem o pană pe drum, după care am fost preluați de alt autocar, apoi am prins un ambuteiaj pe centură și am ajuns chiar la ora meciului. Cei de la Oradea au fost foarte înțelegători și pe această cale vreau să le mulțumesc. Au priceput situația și au procedat exemplar, ne-au întrebat dacă avem nevoie de ajutor și s-au interesat de starea noastră”

Andrei Păiuș, antrenor SCM 2 Politehnica Timișoara

Echipa noastră a condus cu 6-3, 9-4 și chiar 15-8, dar gazdele au înscris ultimele șase goluri ale primei reprize și au redus diferența la o singură lungime.

A fost chiar și 15-15 în primul minut de după odihnă, dar până la mijlocul părții secunde, diferența a crescut din nou în favoarea băieților noștri, 29-24, și nu a mai scăzut semnificativ până la final.

„Nici nu am avut timp de încălzire. Ne-am pregătit maximum cinci minute. Vreau să-mi felicit jucătorii, deoarece în ciuda faptului că au coborât din autocar direct în teren au intrat bine în meci. Ne-am deconcentrat, totuși, mai târziu, am avut câteva ratări, ne-au surprins cu apărarea 5+1, la care apoi am găsit soluții. Am menținut ecartul și am reușit să dau minute tuturor jucătorilor, ceea ce este foarte important”

Andrei Păiuș, antrenor SCM 2 Politehnica Timișoara

Trei jucători au înscris 30 dintre cele 40 de goluri ale violeților. Marcatori SCM 2 Poli: Trif 15, Bordeanu 8, Bran 7, Ulariu, Dumitrescu – câte 3, Cîtu – două, Bojete, Chira – câte unul.

La acest final de săptămână, SCM 2 stă, din pricina retragerii formației AHC Drobeta. Pe primele două locuri ale clasamentului se află CSM Reșița și SCM 2 Poli, cu câte 12 puncte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO