Deplasare în Bacău pentru ultima etapă a Ligii Naționale

mai 3, 20230
SCM Politehnica Timișoara întâlnește CSM Bacău, în deplasare, în ultima etapă a Ligii Naționale de handbal. Partida va avea loc vineri, de la ora 16,00.

Meciul vine după pauza de campionat generată de jocurile echipei naționale. Între confruntarea cu CSM București (etapa 25) și cea din Bacău (etapa 26) este o distanță de 16 zile.

„În mare parte, ne-am propus să menținem forma fizică. Ținând cont de situația în care ne aflăm, focusul este pe meciurile din baraj. Mai avem de disputat o etapă, o tratăm foarte serios și cred că jucătorii vor fi concentrați, deoarece fiecare își dorește să joace cât mai bine. E singurul mod în care poate veni un salt valoric”

Mihai Rozohneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Indiferent de rezultatul jocului de vineri, echipa noastră se va clasa pe locurile ce duc în barajul de menținere în prima divizie. Acesta va avea loc în perioada 19-21 mai, într-o localitate încă nedesemnată.

„Vom menaja jucători în ultima etapă doar dacă au probleme medicale. După ultimele partide, au existat unele probleme la Sadoveac, Fenici, Marjanovic și Furak. Știu bine echipele care vor veni în baraj din Divizia A (CSM Alexandria și CSM Făgăraș), din perioada când antrenam la Reșița. Teoretic, formațiile de primă ligă pornesc cu prima șansă, dar trebuie să tratăm serios fiecare meci pentru a nu avea surprize neplăcute”

Mihai Rozohneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Căpitanul Cristian Fenici nu va face deplasarea în Moldova, iar o decizie în privința lui Marjanovic, Furak și Sadoveac se va lua înaintea plecării.

Timișoara și Bacăul s-au mai întâlnit de două ori sezonul acesta, la sala Constantin Jude, în dispute încheiate la egalitate: 35-35, în campionat, 21-21, în Cupa României, când alb-violeții s-au impus la aruncările de departajare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO