Deplasare în celălalt capăt al țării, pentru meciul cu CSM Constanța

noiembrie 18, 20220
Liga Națională programează o nouă deplasare lungă pentru handbaliștii noștri. SCM Politehnica Timișoara va juca sâmbătă, la ora 18,00, la Constanța, în penultima etapă din tur.

Meciul cu CSM (denumirea formației din Constanța, cu începere din acest sezon) este primul cu Sorin Sărăndan în calitate de antrenor interimar.

„Va fi un meci greu prin prisma faptul că gruparea din Constanța este una valoroasă și mai mult se află în cea mai bună formă. După cum știți, constănțenii vin după un meci foarte bun la Dinamo, etapa trecută, în care au pus reale probleme. Cred că a fost singura echipă care a pus probleme campioanei, în acest sezon. În schimb, noi venim după o perioadă mai puțin prielnică și trebuie să creștem moralul jucătorilor, să le aducem aminte că nu au uitat să joace handbal și să-l joace cu plăcere”

Sorin Sărăndan

După 11 etape, Constanța este pe locul al treilea, cu 25 de puncta, în vreme ce echipa noastră se găsește pe 11, cu 9 puncte.

„Avem o partidă dificilă pe terenul unei echipe care de obicei își câștigă toate punctele. Noi dorim să creștem calitatea jocului nostru, iar dacă asta se va întâmpla le vom putea pune probleme. Cel mai mult îmi doresc să evoluăm din ce în ce mai bine, de la meci la meci, mai ales că după deplasarea de la Constanță urmează o întâlnire extrem de importantă, cu Bacăul”

Marius Sadoveac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO