Deplasare pe terenul campioanei, în etapa a III-a

septembrie 8, 20220
Echipa noastră este implicată în meciul care deschide runda a III-a a Ligii Naționale masculine de handbal. Alb-violeții joacă împotriva campioanei, în sala Dinamo din București, vineri, 9 septembrie, la ora 17,30 (în direct, la Pro Arena).

După două runde, băieții noștri au o victorie și o înfrângere, în vreme ce Dinamo a susținut deja patru meciuri de campionat, pentru că săptămâna viitoare ia startul în Liga Campionilor și a dorit să-și „aerisească” programul.

Alb-roșii au câștigat toate cele patru jocuri, iar după disputa contra echipei noastre vor debuta, vor întâlni acasă împotriva formația germană Magdeburg (15 septembrie). în noua ediție Champions League.

„Jucăm pe terenul campioanei, deci meciul nu poate fi decât foarte dificil. Vrem să arătăm un handbal bun și să punem cât mai multe probleme adversarlor noștri. Ignat și Mosquera continuă să aibă dificultăți de ordin medical, dar ceilalți băieți sunt valizi și pregătiți pentru un astfel de duel”

Horvath Atilla, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Doi handbaliști de la Dinamo, portarul iranian Heidarirad și croatul Kuduz, au primit, ieri, cetățenia română, astfel că ei pot fi incluși în rândul celor cel puțin trei jucători „autohtoni” pe care echipele au obligația să-i alinieze permanent în teren.

Cele două formații s-au întâlnit și în presezon, tot în sala Dinamo, când bucureștenii au învins cu 34-26.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO