Dinamo câștigă la Timișoara și în Cupa României

aprilie 5, 20230
Echipa noastră de handbal a fost eliminată din Cupa României, în faza optimilor de finală. Alb-violeții au cedat pe teren propriu, în fața lui Dinamo București, cu 39-28 (18-12).

Doar primele minute au fost echilibrate, cu avantaj de 2-0 pentru SCM Poli, după „dubla” lui Sadoveac, dar apoi a urmat unul dintre momentele de forcing ale vizitatorilor, care au mutat tabela de la 3-2 la 3-6, la capătul primelor zece minute.

Un alt moment similar a fost imediat după pauză, când în decurs de cinci minute scorul a urcat de la 12-18 la 12-24.

„Dacă am pierdut două meciuri cu Dinamo la 11 goluri diferență, înseamnă că acesta e nivelul nostru în prezent. Am declarat înaintea partidei că ne dorim să fim aproape de ei în cât mai des, dar am reușit în prea puține momente pentru a avea șanse mai mari. Cu tot optimismul meu, cu toată dorința mea și a colegilor mei, a jucătorilor, asta putem astăzi, într-un meci cu Dinamo. În anumite situații, ai altă senzație, că te ții acolo și că ești în meci, însă la final, când tragem linie, diferența e mare și Dinamo te domină”

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Marcatori SCM Poli: Sadoveac 7 goluri, Baican 4, Marjanovic 3, Trif 3, Cîmpan 3, Cristescu 2, Fenici 2, Moldovan 1, Bran 1, Chira 1, Szabo 1. Portari: Pal 6 parade/27 aruncări, Lazăr 1/9

Echipa noastră va juca un meci foarte important în campionat, sâmbătă, 8 aprilie, ora 18.00, în deplasare cu CSM Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO