Două din două și calificare în semifinale

iunie 15, 20230

Handbaliștii juniori 2 de la SCM Politehnica Timișoara au acces în semifinalele Campionatului Național, al cărui turneu final se joacă la Sala Sporturilor „Constantin Jude”. Jucătorii noștri au învins astăzi LPS Vaslui, 38-30, și și-au asigurat una dintre primele două poziții ale Grupei B.

Jucătorii antrenați de Alexandru Nae și Ionuț Sucucliuc au fost conduși cu 4-0 în start de meci, dar au egalat la șase și apoi s-au desprins până la pauză, 21-16.

La mijlocul părții secunde, vasluienii s-au apropiat la un singur gol (26-25). A fost momentul când alb-violeții au răspuns cu patru reușite consecutive și s-au desprins la opt goluri până la final.

Căpitanul Luca Turcitu a fost declarant cel mai bun jucător al SCM Poli, în această confruntare.

Calificarea în semifinale este o mare realizare, în opinia mea. Partida de astăzi a fost dificilă, în fața unei echipe valoroase, cu jucători de lot național. Am studiat bine adversarul, nu ne-a surprins, dar am comis unele greșeli și asta a făcut ca Vasluiul să stea aproape de noi. Sperăm să bucurăm oamenii din sală și în următoarele meciuri, căci a venit foarte multă lume, ne-a ajutat și a fost extraordinar pentru copii.

Alexandru Nae, antrenor principal J2

Echipa noastră are două victorii din două partide și joacă mâine (vineri), la ora 16.00, cu CSU Suceava, în ultima etapă din faza grupelor. Meciul va stabili ordinea primelor două clasate, ambele formații fiind deja calificate în semifinale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO