Două echipe din Liga Națională și două din Serbia, la Cupa Poli

august 4, 20230
Tradiționalul turneu care precede sezonul de handbal, Cupa Poli, programează în acest an o nouă ediție. Meciurile vor avea loc în zilele de 18 și 19 august, la sala Constantin Jude.

Două prim-divizionare din Serbia și o nou-promovată în Liga Națională a României sunt invitatele SCM Politehnica în acest an 2023.

Un partener obisnuit, Metaloplastika Sabac, și echipa de pe Bega, Proleter Zrenjanin, vin din Serbia. Metaloplastika, dublă fostă câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni, este medaliata cu bronz a celui mai recent campionat din Serbia, în vreme ce Proleter Zrenjanin a ocupat locul al zecelea în sezonul 2022/2023 al primei ligi din țara vecină.

Programul turneului:

Vineri, 18 august, ora 16.00, Universitatea Cluj – Metaloplastika Sabac

Ora 18.00, SCM Politehnica Timișoara – RK Proleter Zrenjanin

Sâmbătă, 19 august, ora 11.00, finala mică

Ora 13.00, meciul pentru trofeu

Suntem cam la 70-80% din nivelul la care ne dorim să ajungem la începerea campionatului. Am avut evoluții bune la turneul de la Baia Mare, chiar dacă a lipsit Marius Sadoveac, Flavius Cîmpan și am avut și alte probleme medicale. Ne propunem să îmbunătățim relațiile de joc, să perfecționăm acțiunile tehnico-tactice, sistemele de atac și apărare. Ne concetrăm la gestionarea momentelor de superioritare, atât pentru faza de atac, cât și pentru faza de apărare, pentru că a fost un aspect la care am suferit în sezonul trecut. Mai avem trei săptămâni pentru a pune toate detaliile la punct, iar acest weekend îl vom folosi pentru un joc-școală.

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Timișorenii au putut face cunoștință cu handbaliștii care vor reprezenta orașul în sezonul 2023/2024 cu ocazia zilelor orașului. Alb-violeții au urcat miercuri pe scena Teatrului de Vară din Parcul Rozelor, în fața câtorva mii de spectatori.

Campionatul Ligii Naționale începe duminică, 27 august, când SCM Poli va fi gazdă pentru CSM Focșani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO