Duel cu campioana, la primul meci oficial din 2023

februarie 1, 20230
Handbaliștii noștri revin pe teren pentru un meci oficial la 56 de zile distanță de la precedenta partidă, cea cu HC Buzău. Jocul de la Buzău a însemnat a doua victorie externă din acest campionat și primul succes sub comanda antrenorului Mihai Rohozneanu.

SCM Poli continuă cu același lot aliniat în prima parte a sezonului și deschide anul 2023 în compania campioanei en titre și liderului, Dinamo București.

„La acest moment, Dinamo este de departe cea mai bună echipă, iar stilul pe care îl abordează este plăcut pentru spectatori, dar dificil pentru formațiile care evoluează împotriva lor. Vom face tot ce ține de noi ca la ora meciului să ne ridicăm la nivelul lor, să practicăm un handbal cât mai bun și poate reușim să obținem un rezultat bun. Energia noastră se îndreaptă și spre partidele următoare, cu echipele mai accesibile, dar luăm fiecare meci în parte și ne jucăm șansa, pentru că avem mare nevoie de puncte”

Mihai Rohozneanu

Partida va avea loc vineri, 3 februarie, la ora 17.30, la sala Constantin Jude și contează pentru runda a XVI-a.

Bucureștenii au 16 victorii din 16 partide, în vreme ce echipa noastră se află pe locul XII, cu 13 puncte. Dinamo a jucat marți la Oradea, un meci în avans pentru etapa a XX-a și a învins cu 38-28 formația locală, CSM.

Roș-albii au dat jucători la patru naționale participante la recentul Campionat Mondial de seniori din Polonia și Suedia: Lazar Kukic, la reprezentativa Serbiei, algerianul Khalifa Ghedbane, brazilianul Joao Pedro Silva și doi handbaliști la ocupanta locului VII în lume, Egipt, Ali Zein și Mohamed Shebib.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO