Egalitate cu 70 de goluri și cu o fază extrem de controversată pe sirena de final

noiembrie 25, 20220
Echipa noastră de handbal a remizat acasă cu CSM Bacău, 35-35 (17-18), în ultima etapă din turul Ligii Naționale. Meciul s-a încheiat cu o fază controversată, la care Sadoveac a trimis mingea în poartă, dar arbitrii nu au validat golul, motivând că mingea a depășit linia porții după sirena de final.  

Partida a fost echilibrată, cu echipa noastră la conducere în cele multe momente, chiar și la 4 goluri în prima repriză (8-4), dar oaspeții au egalat la 10 și au intrat cu avantaj minim la pauză.

În repriza a doua, Bacăul a avut +2, dar jucătorii noștri s-au aflat la conducere în secvențele de final deși au jucat cu un om în minus ultimele patru minute. Violeții au avut 34-33 și 35-34, însă Gabriel Bujor a egalat în ultimul, iar antrenorul Sorin Sărăndan a cerut timeout, cu 17 secunde până la sirenă.

„Le-am cerut jucătorilor să arunce în ultimele trei secunde, pentru a nu risca prea mult și a nu păți ceea ce s-a întâmplat la precedentul meci acasă, cu CSM Vaslui. Nu știu dacă mingea lui Sadoveac a intrat înainte sau după sirenă, dar arbitrau erau obligați să oprească cronometrul mult mai devreme. La 5 sau 6 secunde, am fi gândit altfel atacul, nu cu aruncare directă a lui Marius”

Sorin Sărăndan

Marcatori SCM Poli: Sadoveac 10 goluri, Marjanovic 6, Fenici 4, Baican 4, Chira 3, Cîtu, Santiago, Szabo – câte două, Trif, Ignat – câte unul. Portari: Lazăr 6 parade din 23 de aruncări, Pal 10/28.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO