Fără Sadoveac și Marjanovic, pierdem o șansă la Vaslui

aprilie 8, 20230
Echipa noastră a fost învinsă în penultima etapă a Ligii Naționale de handbal de vecina de clasament, CSM Vaslui, în deplasare. Moldovenii au câștigat cu 29-27, după ce conduceau la două lungimi și la pauză, 16-14.

Startul de meci a adus gol la toate primele opt atacuri (4-4, minutul 7), după care două reușite ale lui Sadoveac și una a lui Moldovan au dus la desprinderea alb-violeților (7-4, min. 9). A fost perioada când l-am pierdut pe Filip Marjanovic (entorsă), care înscrisese două goluri din aruncări de la 7 metri.

Marius Sadoveac (probleme musculare) nu a mai putut nici el juca după un sfert de oră, iar gazdele au întors de la 5-8 la 10-5. Două goluri ale lui Furak și unul al lui Cîmpan au readus Timișoara în avantaj (11-10), dar Vasluiul a intrat în avantaj la pauză, după câteva intervenții inspirate ale portarului Valentin Petrila.

După odihnă, gazdele au înscris de trei ori consecutiv și s-au dus la 19-14, în minutul 33, și apoi la 21-16. A fost momentul unei noi reveniri a SCM Politehnica Timișoara cu golurile lui Baican (două), Szabo și Cîmpan (21-20), scor la care Petrila a parat un șapte metri al lui Darius Bran. La 22-20, și Ignat a irosit o aruncare de la linie, dar băieții noștri au mai venit o dată la un singur gol (26-25, minutul 56), după o serie de intervenții inspirate ale portarului Claudiu Pal, dar au irosit posesia, iar Vasluiul s-a desprins în învingătoare.

Marcatori SCM Poli: Cîmpan 5 goluri (din 5 aruncări), Sadoveac 4, Baican 3 (din 3 aruncări), Furak 3, Moldovan 3, Bran 3, Marjanovic 2, Ignat 1, Szabo 1.

SCM Poli este acum pe locul al doisprezecelea, de baraj, și joacă etapa viitoare cu CSM Constanța, acasă, miercuri, 19 aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO