Handbaliștii încheie anul cu o victorie importantă în deplasare

decembrie 9, 20220
SCM Politehnica Timișoara a învins astăzi HC Buzău, în deplasare, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii Naționale. Alb-violeții au făcut o repriză secundă excelentă și obțin al doilea succes extern al sezonului.

Gazdele au început cu 3-0, dar Marjanovic și Sadoveac au adus rapid echipa noastră în joc. Totuși, gazdele au intrat la pauză cu 15-13 și au avut chiar și 17-14.

Trei reușite consecutive ale băieților noștri au restabilit egalitatea, pentru ca Poli să conducă prima oară cu 20-19. Desprinderea s-a produs după alte trei reușite consecutive ale violeților (26-23), avantaj pe care buzoienii nu l-au mai putut anula: 29-27, rezultat final.

„A fost un meci foarte dificil, dar pe care l-am dus la bun sfârșit. Le mulțumesc tuturor din echipă pentru implicare și mai ales că aceasta s-a concretizat într-un rezultat bun. Am îmbunătățit apărarea, dar și în atac am avut unele execuții foarte eficiente, în special la final de meci”

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Marcatori SCM Poli: Sadoveac 8 goluri, Marjanovic, Cîmpan – câte 5, Fenici – 4, Cristescu 3, Szabo 2, Ignat, Furak – câte unul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO