Handbaliștii, primul antrenament la stadionul Știința

iulie 18, 20230
Jucătorii noștri au dat startul pregătirilor pentru un nou sezon. Alb-violeții s-au reunit aseară la stadionul Știința, iar de astăzi se vor antrena și în sală.

Jucătorii au avut un program de pregătire fizică pentru perioada verii. Ei au la dispoziție șase săptămâni pentru a pregăti noul sezon de Ligă Națională, ce va începe la 27 august.

Echipa rămâne sub comanda cuplului de antrenori Mihai Rohozneanu-Sorin Sărăndan. O schimbare s-a produs în conducerea administrativă, unde manager al secției de handbal a devenit Alexandru Vuin.

Printre jucătorii prezenți la reunire s-au aflat și cele două transferul ale verii. Este vorba despre pivotul croat Antonio Pribanic și portarul sârb Tomislav Stojkovic. Ambii au evoluat sezonul precedent în prima ligă din Israel.

Erau două posturi deficitare, din punctul meu de vedere, poarta și pivotul. Avem doi portari foarte buni la categoriile lor de vârstă: Lazăr la generația 2000, iar Pal, născut în 2003, a fost declarat cel mai bun portar la toate turneele de juniori. Am considerat că avem nevoie și de un portar cu experiență, care să ne ajute atât în meciuri, cât și la antrenamente, să-i ghideze pe cei tineri. Alin Cozmaciuc a plecat la Dinamo. Clubul din București a plătit grila și el a ales să plece acolo, pentru că i s-au făcut unele promisiuni.

La pivot, câtă vreme am fost eu aici, Albert Cristescu a jucat bine, dar îmi doream mai mult și cred că Toni Pribanic poate compensa plecarea lui Albert

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Primele meciuri de verificare vor fi în zilele de 28 și 29 iulie, cu ocazia unui turneu la Baia Mare, la care mai participă CSM Sighișoara, Potaissa Turda și gazda Minaur.

În prima etapă a Ligii Naționale, la 27 august, echipa noastră primește vizita lui CSM Focșani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO