Începe campionatul, cu un meci acasă

august 25, 20230
Handbaliștii noștri joacă pe teren propriu în prima etapă din noua ediție a Ligii Naționale. SCM Politehnica Timișoara primește vizita formației CSM Focșani, duminică, 27 august, la ora 17,00.

Meciul va avea loc la sala Constantin Jude, al cărei parchet a avut parte de o cosmetizare, în această vară.

Am adunat informații despre echipa din Focșani din meciurile de verificare pe care le-a disputat. Din punct de vedere tehnico-tactic, nicio echipă nu a putut face schimbări majore, așa încât să spui că revoluționează jocul de handbal. Până la urmă, cel mai important este tot ceea ce vom face noi pe teren.

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Focșaniul a terminat sezonul precedent pe locul al cincilea și a câștigat ambele partide împotriva formației noastre: 27-25, in tur, acasă (la 1 octombrie 2022), și 29-26, la sala Constantin Jude (la 25 februarie 2023).

Cred că va fi un campionat mai puternic decât precedentul, pentru că toate echipele s-au întărit și s-au omogenizat, cumva. Cât despre noi, dacă ne referim strict la rezultatele din teste, sunt mulțumit. Dacă ne referim la joc, sunt lucruri care pot fi îmbunătățite și lucrăm să le îmbunătățim.

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Și acest sezon de Ligă Națională aduce 14 echipe la start, care se vor duela după sistemul fiecare cu fiecare, tur-retur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO