Începe seria de trei meciuri în nouă zile: Steaua, primul adversar

octombrie 19, 20220
Echipa noastră joacă vineri, 21 octombrie, restanța cu Steaua București. Meciul va avea loc de la ora 17.30, la sala Constantin Jude, face parte din etapa a șaptea și nu s-a putut disputa la data programării inițiale deoarece bucureștenii au evoluat la Budapesta, cu Ferencvaros, în European League.

Partida vine la exact 20 de zile de la precedenta, cea de la Focșani. Liga Națională a fost întreruptă pentru meciurile echipei naționale de seniori, din preliminariile Euro, iar acum formația noastră este nevoită să dispute vineri restanța din runda a șaptea, iar luni meciul din etapa a opta, cel de la Oradea.

„Am reușit să legăm mai mult relațiile de joc în această perioadă. Aceste trei săptămâni de întrerupere a campionatului pot avea atât un impact pozitiv, cât și unul negativ. Pozitiv este că am câștigat câteva săptămâni pentru recuperarea jucătorilor accidentați, dar oricum Baican și Ignat nu vor intra vineri, iar negativ pentru că făcusem două meciuri bune înainte de întrerupere. Sper să menținem aceeași formă și în cele trei meciuri pe care le avem în nouă zile. Primul și cel mai important este cu Steaua, vineri, și sper să repetăm victoria din sezonul trecut, dacă nu și scorul”

Horvath Atilla, antrenor SCM Politehnica Timișoara

SCM Poli și Steaua s-au mai întâlnit de două ori în acest an: la 23 martie, alb-violeții învingeau cu 34-26, acasă, în campionat, iar la 6 aprilie Steaua se impunea în turul al doilea din Cupa României, cu 34-28 (manșă unică, la Sighișoara).

„Este un adversar puternic, ce se bate pentru locurile fruntașe, cu jucători de valoare. Au handbaliști de națională, de exemplu portarul naționalei, care a avut procentaje foarte bune în ultima perioadă, și-au întărit apărarea cu Mousavi. Noi sperăm să jucăm un handbal solid și să reușim să luăm cele trei puncte”

Horvath Atilla, antrenor SCM Politehnica Timișoara

Al treilea meci din seria intensă ce urmează va fi sâmbătă, 29 octombrie, acasă cu Minaur Baia Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO