Înfrângere la ultima fază a meciului

aprilie 20, 20230
La ultimul meci acasă al handbaliștilor noștri, direcția punctelor a fost stabilită la ultimul atac. Extrema Valentino Ravnic a înscris cu câteva secunde înaintea finalului și a scris scorul final al partidei SCM Politehnica Timișoara – CSM Constanța, 29-30!

Partida a contat pentru etapa a XV-a, penultima a Ligii Naționale, iar în cazul unei victorii, echipa noastră ar mai fi păstrat șanse de evitare a barajului. Chiar și fără accidentații Filip Marjanovic (neînscris pe raportul de joc) și Marius Sadoveac (folosit doar pentru aruncări de la 7 metri), jucătorii noștri au controlat prima repriză, pe care au încheiat în avantaj clar, 15-10.

S-a făcut chiar 16-10 după odihnă, însă dobrogenii au recuperat repede, au egalat și chiar au trecut în avantaj, 17-18 pe tabelă. Apoi, s-a mers cap la cap până la final, chiar dacă entorsa suferită de căpitanul Cristian Fenici a îngreunat misiunea gazdelor.

Alb-violeții au revenit de la 24-26, au condus cu 27-26 și cu 28-27, Sabin Ignat a egalat la 29, cu 21 de secunde înaintea sirenei de final, însă… continuarea o știți încă din primul paragraf al acestei cronici.

Marcatori: Trif 6 goluri, Sadoveac 4, Bordeanu 3, Cîmpan 3, Baican 2, Fenici 2, Moldovan 2, Ignat 2, Dumitrescu 2, Cristescu 1, Szabo 1, Bran 1

În urma acestui rezultat, echipa noastră nu mai poate evita barajul de menținere/promovare în Liga Națională.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO