Joc bun în prima repriză, final neinspirat

octombrie 7, 20230
Echipa noastră a cedat cu scorul de 29-23, în deplasare, cu HC Buzău. SCM Politehnica Timișoara a intrat în avantaj la pauză, în această partidă din etapa a VII-a a Ligii Naționale de handbal.

Prima repriză a fost una cu numeroase răsturnări de scor: de la 2-1 la 2-4, de la 3-5 la 6-5, de la 7-6 la 7-9. Chiar fără Fenici, Baican și Szabo, în continuare accidentați, alb-violeții au punctat de pe toate posturile în primele 30 de minute și au fost deseori în avantaj. S-a marcat totuși puțin, iar paradele portarului Claudiu Pal au făcut ca echipa noastră să intre în avantaj la pauză, când tabela indica 11-12.

Diferența de o lungime s-a menținut până în minutul 34 (13-14), dar gazdele au înscris de cinci ori consecutiv și s-au desprins. Golurile înscrise de Bran și Sadoveac (două) au readus echipa noastră în joc (18-17), menținând speranțele într-un rezultat bun pentru câteva secvențe de joc.

Scorul strâns s-a păstrat până în minutul 50 (21-19), însă Buzăul a beneficiat în repriza a doua de serviciile unui centru lituanian, Malasinskas (transferat înaintea acestui campionat), care a coordonat perfect jocul echipei sale. Gazdele s-au dus la 24-19 și apoi au securizat victoria.

Partida a fost condusă de un cuplu din Republica Moldova, Serdiuc-Sîrbu. În condițiile unor apărări la același nivel de intensitate, cei doi au dictat 12 minute de eliminare împotriva echipei noastre și doar 4 împotriva Buzăului.

Marcatori SCM Politehnica Timișoara: Marius Sadoveac - 7 goluri, Filip Marjanovic - 5, Răzvan Trif - 4, Antonio Pribanic – două, Ianus Dumitrescu, Darius Bran, Sabin Ignat, Vlad Chira și Constantin Enculescu - câte un gol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO