„Joc de șase puncte” pentru alb-violeți

septembrie 1, 20230
Echipa noastră de handbal joacă în deplasare, în etapa secundă a Ligii Naționale. SCM Politehnica Timișoara va întâlni CSM Bacău, duminică, 3 septembrie, la ora 18.00, la sala Narcisa Lecușanu.

Ambele formații au avut meciuri strânse în prima etapă. Echipa noastră a cedat cu CSM Focșani, 28-29, în vreme ce Bacăul a învins la Suceava, 32-29.

Este o deplasare foarte dificilă. În situația noastră, cam toate meciurile sunt dificile, mai ales că jucăm în deplasare. Cei de la Bacău au învins la Suceava, acolo unde este greu să te impui, așa că vor avea un moral foarte bun. CSM Bacău are jucători cu experiență, care știu să abordeze astfel de partide importante. Dacă ne raportăm la ceea ne dorim noi de la acest sezon, adică evitarea barajului, jocul este unul de șase puncte, căci Bacăul este una dintre formațiile cu care ne batem pentru a evita locurile 11 și 12. Jucătorii se comportă foarte bine la antrenamente, dar important este să fim concentrați 100% în meci. Este singura noastră șansă de a lua toate cele trei puncte.

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Cele două formații s-au întâlnit de trei ori, sezonul trecut. În campionat a fost 35-35 la Timișoara (la 25 noiembrie 2022) și 34-28 pentru gazde, în Bacău (la 5 mai 2023). Cele două s-au întâlnit și în Cupa României, la 15 februarie, la sala Constantin Jude, meci câștigat de băieții noștri după aruncările de departajare, cu 29-28.

Centrul Darius Bran, accidentat, va absenta și în această etapă a doua. Partida de duminică va fi arbitrată de cuplul bucureștean T. Șerbu – A. Vasilescu, iar observator FRH va fi Marian Mărgărit (Prahova).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO