Juniorii 2, implicați în două campionate, dintre care unul de seniori

martie 7, 20230
Handbaliștii juniori 2 de la SCM Politehnica Timișoara s-au calificat în faza a doua a Campionatului Național al categoriei lor de vârstă de pe primul loc al Seriei F. Alb-violeții s-au impus cu 5 victorii și o singură înfrângere, la egalitate de puncte cu LPS Oradea, dar cu rezultatele directe mult mai bune (79-72).

Primele trei clasate (Timișoara, Oradea, LPS Banatul) merg în faza a doua a compeției, denumită Grupa Valoare, păstrând rezultatele directe și urmând să mai joace (tur-retur) cu primele trei clasate din Seria E, CSS Craiova, ACS Romanati Sport Caracal și LPS Tg. Jiu.

Primele două echipe din ierarhia Grupei Valoare se califică la turneul final.

„Sunt foarte fericit și privesc încrezător spre partea a doua a sezonului, în special după victoriile categorice de la Oradea și cu LPS Banatul. Pornim cu gândul de calificare la turneul final, căci de fapt acesta este obiectivul nostru în acest sezon. Sper să facem meciuri solide și în Grupa Valoare”

Alexandru Nae, antrenor juniori 2 SCM Politehnica Timișoara

Partea a doua a campionatului începe la 16 martie

***

Pentru a avea cât mai multe meciuri, juniorii 2 sunt înscriși și în Campionatul Județean de… seniori. Chiar dacă sezonul regular nu s-a încheiat încă, ei sunt deja calificați în semifinale, unde vor evolua primele patru clasate din cele opt participante.

SCM Poli a totalizat șapte victorii, trei remize și trei înfrângeri, două insuccese fiind la un singur gol diferență.

„Campionatul Județean ne ajută să căpătăm experiență și să omogenizăm lotul. Suntem o echipă relativ nou formată, cu mulți copii, circa 70%, în primul an de juniorat 2, adică născuți în 2007, în condițiile în care sezonul acesta J2 cuprinde copiii născuți în 2006 și 2007. Cei mai mulți dintre băieți vor fi și sezonul viitor juniori 2”

Alexandru Nae, antrenor juniori 2 SCM Politehnica Timișoara

Junii alb-violeți mai au un joc cu Avântul Periam și apoi vor disputa semifinala.

 

Lotul SCM Politehnica Timișoara J2:

Marius Gădău, Alexandre-Xavier Moreau, Andrei Goga, Robert Varadi, Adnrei Milan Brichisala, Alexandru Robert Moțățăianu, Dragos Dăneasa, David Troanță, Denis Cosmescu, Luca Turcitu, Bogdan Vinka, Darius–Ciprian Matinca, Razvan Stănescu, Ciprian Florișteanu, Bogdan Stănescu, Vlad Dăescu, Damian Toacă, Cristian Morar, Bogdan Fit. 

Antrenori: Alexandru Nae, Ionuț Sucucliuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO