„Ne-am dat seama că împreună suntem mai puternici”

noiembrie 10, 20230
Echipa noastră de handbal a obținut al doilea succes în actuala ediție a Ligii Naționale. A fost 29-25 (14-12), cu CSM Vaslui, la sala Constantin Jude, într-o partidă din etapa a X-a a Ligii Naționale.

Echipa noastră a condus în cele mai multe momente, în vreme ce gruparea din Moldova nu s-a aflat niciodată în avantaj pe tabelă. A fost 2-0 după golurile lui Ignat și Cîmpan, iar apoi s-a făcut 7-3, la mijlocul primei reprize. Timeout-ul vizitatorilor a reechilibrat partida (7-6 și 8-8), dar băieții noștri au intrat în avantaj la vestiare, 14-12.

În partea a doua, Vasluiul s-a apropiat la 14-13, dar a venit o nouă desprindere (17-13, minutul 37) și cu puține excepții diferența s-a păstrat la patru goluri, care avea să fie distanța finală dintre cele două formații.

rezultat care îi depărtează pe bănățeni la patru puncte de primul loc direct retrogradabil.

Mă bucur că am câștigat, că ne-am dat seama că împreună suntem mai puternici. Cred că asta e tot ce contează și cred că dacă înțelegem asta cât mai repede și o și punem în aplicare, lucrurile o să devină tot mai simple pentru noi. Dar nu ușoare!

Andrei Păiuș

O contribuție masivă la succes a avut portarul Tomislav Stojkovic, cu 14 parade.

Marcatori SCM Poli: Trif 7 goluri, Sadoveac 6, Ignat 4, Cîmpan 4, Marjanovic 3, Szabo 2, Pribanic 2, Bran 1.

Felicit jucătorii pentru modul cum s-au implicat la acest meci. Asta e singura noastră șansă, ca toată lumea să fie 100%. Se fac greșeli, dar în momentul în care vezi că fiecare e dispus la efort maxim și șansele noastre de reușită cresc. Mă bucur mult că după o perioadă tensionată am izbutit să câștigăm un meci vital pentru ceea ce ne-am propus.

Mihai Rohozneanu, antrenor principal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO