O nouă deplasare lungă pentru SCM Politehnica Timișoara

septembrie 15, 20230
Etapa a IV-a din Liga Națională de handbal duce echipa noastră în celălalt capăt al țării. SCM Politehnica Timișoara va întâlni CSU Suceava, duminică, 17 septembrie, la ora 17,30.

Alb-violeții vin după două rezultate de egalitate, la Bacău și cu Clujul, acasă. Au fost meciuri cu răsturnări importante de scor.

Ne doream mai mult, am realizat mai puțin, dar meciurile au trecut, iar focusul și energia noastră trebuie să meargă spre ceea ce urmează. Fiecare partidă este importantă pentru noi și felul cum ne mobilizăm ne poate face să aducem puncte, fie că jucăm acasă sau în deplasare.

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Sucevenii au pierdut în primele două etape, dar au furnizat una dintre surprizele rundei a III-a, prin victoria clară cu Steaua.

Erau cu cuțitul la os și au avut o abordare frumoasă. Ei compun o echipă tânără. Practică un handbal în viteză și acesta a fost atuul lor. Și poarta s-a prezentat la nivel ridicat, ceea ce le-a dat încredere. La noi, există o anumită tensiune, dar vine din dorința de a face mai mult. Îmi doresc ca această tensiune să fie benefică pentru partidele care urmează. Există și presiune, mai ales la meciurile cu echipele considerate cxontracandidate pentru îndeplinirea obiectivului. Ține strict de noi să obținem victoria, dar – o repet – ne trebuie concentrare 100%.

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Antrenorul nostru împlinește 39 de ani în ziua meciului de la Suceava, o zi care îl va găsi chiar în orașul natal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO