Patru jucători convocați la naționala de juniori 1

februarie 23, 20230
Câștigătoarea Seriei G din Campionatul Național de Juniori 1, SCM Politehnica Timișoara, dă patru jucători la lotul național. Tricolorii se vor reuni în perioada 6-12 martie, la Turnu Severin.

Cei patru sunt extrema dreaptă Mateo Roșca, centrul Tudor Melintescu (căpitanul echipei), interul stânga Andrei Burzo și pivotul Ionuț Cocoșilă.

Echipa de juniori 1 a clubului nostru, antrenată de Andrei Păiuș, încă jucător activ, este campioană națională en titre și a câștigat Seria G a actualului campionat cu cinci victorii și o înfrângere, urmând ca FRH să stabilească grupele pentru partea secundă a sezonului.

„Cei chemați la lot sunt băieți foarte serioși și muncitori, așa cum e întreg lotul nostru. De altfel, colectivul – ca un întreg – are și el contribuția sa la aceste convocări. Cei patru trebuie să rămână la fel de serioși și să profite de șansele care li se vor oferi”

Andrei Păiuș

La această acțiune, naționala de juniori 1 va face un scurt cantonament și va juca partide de verificare cu reprezentativa similară a Macedoniei de Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO