Performanță excepțională: patru echipe, o singură înfrângere în 50 de meciuri

martie 11, 20240
Prima parte a sezonului s-a încheiat pentru echipele de juniori de la SCM Politehnica Timișoara. Sâmbătă, handbaliștii juniori 2 au trecut acasă, cu 50-28, de CSM Reșița.

Ei au terminat prima parte a Campionatului Național cu succese pe linie în Grupa G.

Cu acest meci, a luat sfârșit prima jumătate a sezonului pentru toții juniorii alb-violeți. Bilanțul este excepțional, cele patru formații având împreună o singură înfrângere din 50 de partide.

Juniori 1. SCM Poli a înregistrat 7 victorii și o înfrângere în Grupa F, terminând pe locul secund, la egalitate de puncte (14), cu gruparea de pe prima poziție, Academia Minaur Baia Mare. Formația antrenată de Alexandru Nae va continua campionatul în Grupa Valoare 3 și va lupta pentru calificarea la turneul final.

Juniori 2. Echipa noastră a câștigat Grupa G cu victorii pe linie în cele 14 partide și un golaveraj de 567-350. Trupa ce a fost pregătită de Andrei Păiuș și preluată de Mihai Rohozneanu pornește cu maximum de puncte în faza a doua a Campionatului Național și se va bate pentru accesul la turneul final.

Juniori 3. Echipa antrenată de Dan Morar a câștigat grupa din care a făcut parte în prima fază a Campionatului Național. SCM Politehnica Timișoara a terminat învingătoare în toate cele 14 partide disputate în Grupa K. Faza a doua a întrecerii a început deja, dar alb-violeții au stat în prima rundă și vor juca la Turda, la 21 martie.

Juniori 4. Micuții pregătiți de Cristina Șunei s-au impus în Campionatul Județean, după un parcurs cu 14 victorii din tot atâtea partide. Cu acest bilanț, SCM Poli J4 se califică în Faza Euroregională a Campionatului Național de Juniori 4.

Cele mai recente performanțe obținute de echipe juvenile ale clubului nostru la turneele finale sunt titlul național la Juniori 1, în 2022, și bronzul de la Juniori 2, anul trecut.

Foto: Echipele SCM Politehnica Timișoara, de la seniori la juniori 1, 2, 3, 4 | poză din Decembrie 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO