Primele două antrenamente din 2023 și încă două meciuri de verificare

ianuarie 9, 20230

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara au făcut primul antrenament al anului la sala de forță, astăzi, în cursul dimineții. După-amiază, ei au avut o ședință de pregătire la sala Constantin Jude.

Lotul este neschimbat și va avea la dispoziție 25 de zile pentru a pregăti jumătatea secundă a sezonului.

„Partea a doua va fi cu siguranță mai bună decât prima jumătate. Eu am ambiția să facem mai multe puncte decât cele adunate în sezonul de toamnă și cu gândul acesta am venit la reunire. Sărbătorile de iarnă le-am petrecut ca de obicei în familie, am plecat un pic la munte și ne-am reîncărcat bateriile”

Marius Sadoveac, inter

Conducerea clubului a mai parafat două jocuri de verificare, cu Metaloplastika Sabac, în deplasare, în zilele de 20 și 21 ianuarie. Fostă câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni, Metaloplastika este acum una dintre protagonistele primei ligi a Serbiei. Echipa din Sabac a fost lider, dar a pierdut ultimul meci din 2022, 28-27, în deplasare, cu Vojvodina Novi Sad, care atrecut pe primul loc, cu 24 de puncte, lăsând Metaloplastika pe poziția a treia, cu 22 de puncte după 13 etape.

Celelalte două partide din inter-sezon se vor juca la 27 și 28 ianuarie, pe terenul colegei de Ligă Națională, Potaissa Turda.

„M-am acomodat foarte bine la SCM Poli, colegii sunt foarte de treabă, primitori și sper să facem un retur reușit și să acumulăm cât mai multe puncte. Îmi doresc să ajut echipa, să marchez cât mai mult, să urcăm în clasament”

Benjamin Szabo, inter, venit de la CSM Oradea în vara anului 2022

SCM Politehnica Timișoara dispută primul meci oficial al anului vineri, 3 februarie, acasă, cu Dinamo București, în etapa a XVI-a a Ligii Naționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO