Primele puncte în deplasare pentru SCM Politehnica Timișoara

aprilie 3, 20220

Handbaliștii noștri au câștigat astăzi, cu CSM Bacău, în deplasare, în etapa a 23-a a Ligii Naționale. A fost 30-25 (14-9), după un meci în care violeții au condus aproape 58 din cele 60 de minute.

Gazdele au înscris primul gol al meciului, dar băieții noștri au răspuns cu cinci reușite consecutive (Sadoveac, Păius, Cristescu – câte una, Moldovan – două) și s-au instalat la conducere.

Prima repriză a curs în favoarea violeților care nu au avut mai puțin de trei goluri avantaj și au încheiat-o la cinci lungimi în față, 14-9.

Chiar dacă a început repriza cu doi oameni în minus, Timișoara s-a distanțat la 16-9, după golurile lui Fenici și Sadoveac și practic a închis jocul.

Marcatori SCM Poli: Sadoveac 10, Neamțu 5, Păiuș, Chira, Dedu, Fenici, Cristescu, Moldovan – câte 2, Trif, Câmpan, Ignat – 1.

„Știam că întâlnim o formație foarte incomodă pe teren propriu, care a produs surprize în fața unor adversari bine cotați, și le-am spus băieților că trebuie să fim concentrați de la start până la final. Au fost și reveniri ale gazdelor, dar am reușit să gestionăm foarte bine întreg meciul și am obținut primele puncte în deplasare, în acest sezon. Am făcut meciuri reușite în ultima perioadă, care ne dau un moral bun pentru ultimele etape și pentru un eventual baraj”

Horvath Atilla

SCM Poli va juca miercuri, 6 aprilie, în deplasare, cu Steaua București (la Sighișoara), în turul secund din Cupa României (manșă unică).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO