Primul din seria inumană, bifat. Urmează barajul

mai 18, 20220

Echipa noastră a jucat astăzi primul din seria de patru meciuri programate în doar cinci zile. Alb-violeții au fost învinși acasă de HC Dobrogea Sud Constanța, cu 26-19 (13-10), în etapa a XXVI-a, ultima, a Ligii Naționale de handbal.

Indiferent  de rezultat, băieții noștri rămâneau pe locul al unsprezecelea, dar au abordat partida în cea mai bună formulă, cu excepția lui Marius Sadoveac, jucător ce mai acuză unele dureri musculare.

Echilibrul s-a păstrat vreme de aproape 20 de minute, după care Dobrogea a trecut la conducere și nu a mai putut fi ajunsă.

Marcatori SCM Poli: S. Ignat 6 goluri, Trif 4, Cîtu 3, Cîmpan 3, Fenici 1, Cristescu 1, Păiuș 1.

„Aportul nostru ofensiv scade fără Marius Sadoveac, ceea ce s-a văzut și astăzi. Sperăm să îl recuperăm pentru cele trei jocuri de la Ghimbav. Vreau să le mulțumesc băieților ăstora care intră pe teren meci de meci și care încearcă să dea maximum la fiecare partidă. S-a acumulat multă oboseală și nu e normal să joci miercuri și să debutezi vineri în baraj. Echipele de Ligă Națională merg stoarse la turneu, iar cele de ligă secundă stau din 6 aprilie. Repet: dacă vrem o competiție echitabilă, atunci trebuie să respectăm toate părțile”

Horvath Atilla, antrenor SCM Politehnica Timișoara

În barajul de menținere în Liga Zimbrilor, SCM Poli va înfrunta Sighișoara (vineri, ora 16,00), Oradea (sâmbătă, 11,00) și Bacău (duminică, 13,00). Primele două clasate vor juca în viitoarea ediție a Ligii Naționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO