Primul meci acasă al handbaliștilor alb-violeți

septembrie 2, 20220
Etapa a doua a Ligii Zimbrilor programează sâmbătă, de la ora 17,00, la sala Constantin Jude din Timișoara, partida dintre SCM Politehnica și HC Buzău. Este prima apariție pe teren propriu pentru alb-violeți, care în prima rundă au cedat cu 27-24 la Turda.

Jucătorii noștri au avut mai mult de o săptămână la dispoziție pentru a pregăti acest joc, după ce au jucat în avans în etapa de debut a campionatului.

„Cred că la Turda am făcut un meci bun, în ciuda faptului că gazdele s-au distanțat în secvențele de final, dar și în contextul eliminărilor pe care noi le-am luat în ultimele zece minute. Am jucat de la egal la egal, în majoritatea momentelor, așa că eu consider că lucrurile sunt de bun augur. Sper din tot sufletul ca băieții să se concentreze la fel cum au făcut-o în ultimele partide de verificare și să păstrăm cele trei puncte la Timișoara”

Horvath Atilla, antrenor SCM Politehnica Timișoara

Buzoienii au jucat în prima etapă în compania campioanei, Dinamo București, echipă pe care au condus-o cu trei goluri la mijlocul primei reprize, dar au cedat cu 34-22.

Vizitatorii au antrenor nou, Gabriel Armanu, care l-a înlocuit pe Pero Miloșevic, și au făcut și ei mai multe transferuri în intersezon.

„Toate înfruntările din Liga Națională vor fi grele. Ați văzut că au și apărut surprizele, victoria Sucevei în Baia Mare. Trebuie să fim foarte concentrați la toate meciurile, fie acasă, fie în deplasare. Buzăul este o formație puternică, are mulți jucători străini, a schimbat antrenorul și știm că Gabi Armanu obține rezultate bune când preia o echipă, așa că da, va fi un meci greu”

Horvath Atilla, antrenor SCM Politehnica Timișoara

Pentru partida SCM Politehnica Timișoara – HC Buzău 2012 (sâmbătă, 3 septembrie, ora 17,00), Sabin Ignat mai are unele probleme medicale. Pentru columbianul Santiago Mosquera, sosit mai târziu, continuă procesul de acomodare, iar staff-ul tehnic apreciază că va fi la capacitate maximă peste aproximativ patru săptămâni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO