Primul punct „extern”, în prima deplasare

septembrie 3, 20230
Handbaliștii noștri au remizat pe terenul formației CSM Bacău, într-un meci din etapa a doua a Ligii Naționale. SCM Politehnica a obținut punctul după o repriză a doua mai bună, în care a încasat doar 7 goluri.

Scorul final a fost 24-24, după ce gazdele conduceau la jumătatea partidei cu 17-12. Revenirea s-a făcut relativ rapid, jucătorii noștri egalând în minutul 43 (20-20).

De la acel moment, fiecare formație a mai înscris doar patru goluri. Echipa noastră a condus cu 22-21 și 23-22 și a avut ultimul atac, vreme de 18 secunde. Antrenorii au retras portarul pe bancă și am atacat „șapte la șase”: mingea a ajuns în extrema stângă la Alexandru Moldovan, însă aruncarea sa a fost parată de portarul moldovenilor.

SCM Poli a avut 12 marcatori în partida de la sala Narcisa Lecușanu: Cristian Fenici, Filip Marjanivic, Vlad Chira, Antonio Pribanic – 3 goluri, Ianus Dumitrescu, Alexandru Moldovan, Marius Sadoveac, Flavius Cîmpan – două goluri, Antonio Bordeanu, Răzvan Trif, Sabin Ignat, Bogdan Baican – câte un gol.

Etapa viitoare, alb-violeții primesc vizita formației Universitatea Cluj, sâmbătă, 9 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO