Revenim de la -5 și câștigăm primul meci acasă din acest sezon

septembrie 3, 20220
Echipa noastră a învins HC Buzău, pe teren propriu, în etapa a doua a Ligii Naționale masculine de handbal. Violeții au învins cu 32-30 (14-15), în ciuda începuturilor slabe de repriză.

Buzăul a condus cu 4-0 în startul meciului, dar jucătorii noștri au egalat (8-8, min. 15) și au trecut prima oară în avantaj, grație unui gol înscris de căpitanul Fenici, 10-9.

Vizitatorii au întors și ei scorul înaintea pauzei, cu trei reușite consecutive, care au dus scorul de la 14-12 la 14-15.

Buzăul a avut un partial de 5-1 în primele secvențe ale reprizei secunde și a condus la 4-5 goluri pe parcursul unei jumătați de repriză secundă.

Timișoara a jucat perfect ultimele nouă minute, când a revenit de la 23-27, a marcat nouă goluri, a primit doar trei și s-a impus la două lungimi.

În primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru spiritul de luptă și pentru victorie. Am avut probleme – și nu știu de ce – în starturile de reprize, cu mingi pierdute și cu greșeli tehnice, dar cel mai important este că am revenit. În ultimele 15 minute, toți cei ce s-au aflat pe teren au dat maximum, am fost tari mental și am întors scorul de la minus 5. Încă o dată felicit staff-ul și colegii și sper să continuăm așa.

Filip Marjanovic

Marcatori SCM Poli: Marjanovic 9 goluri, Furak, Baican, câte 5, Sadoveac, Trif, câte 4, Fenici 3, Cîmpan, Cîtu, câte unul. Portari: Lazăr 6 parade, Pal două parade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO