Robert Moțățăianu, convocat pentru calificările la Campionatul European de juniori

ianuarie 2, 20240
Naționala de juniori U18 este prima reprezentativă de handbal a României care intră în febra competițiilor oficiale în 2024. Tricolorii vor juca în zona Vienei, la turneul de calificare la Campionatul European (5-7 ianuarie).

Federația Română de Handbal a anunțat astăzi lotul care va reprezenta țara noastră în Austria. Printre cei selecționați se află interulul stânga al SCM Politehnica Timișoara, Robert Alexandru Moțățăianu (17 ani, 1.96 m).

Moțățăianu a făcut parte din echipa noastră s-a clasat pe locul al treilea la turneul final al Campionatului Național Juniori 2, jucat în vara lui 2023 chiar la Timișoara. El a înscris în fiecare dintre cele cinci partide jucate de SCM Politehnica Timișoara la turneul final, pe care l-a încheiat cu un total de 18 goluri.

În calificări, România va întâlni Finlanda (vineri, 5 ianuarie, ora 16.45, la Maria Erzensdorf), Austria (sâmbătă, la Schwechat, 16.30) și Letonia (duminică, ora 11.45, la Maria Erzensdorf). Primele două clasate merg la turneul final.

Avem mare încredere în echipă și suntem foarte optimiști înaintea acestui turneu de calificare. Am muncit extrem de mult în această perioadă, toată lumea e conectată 100% și înțelege importanța celor trei jocuri. Întâlnim adversari apropiați valoric, o să luăm fiecare joc în parte și vom încerca să scoatem maxim din fiecare. Cred că principalul nostru atu va fi faza de apărare, cu siguranță vom arăta foarte mult spririt de luptă, determinare și disciplină tactică.

Vasile Boca, selecționer România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO