Sare pe rană: alb-violeții pierd acasă cu CSU Suceava

februarie 17, 20240
Echipa noastră a pierdut în etapa a XVII-a a Ligii Naționale. SCM Politehnica Timișoara a cedat cu 34-30 (14-16), pe teren propriu, cu CSU Suceava.

Handbaliștii au avut  în spate o sală aproape plină și galeria, dar nu au reușit să repete victoria din precedentul meci de la sala C. Jude, cel cu CSM Bacău. Alb-violeții au plătit tribut debusolării din startul reprizei secunde și unei porți care nu a ținut ca în alte dăți.

Am început inexplicabil de rău a doua repriză. Am luat acele goluri din poartă în poartă, care ne-au turnat plumb în picioare. De acolo, am alergat după ei, dar nu am mai reușit să-i ajungem.

Sabin Ignat, #51 SCM Politehnica Timișoara

Sucevenii s-au desprins în start la 4-2, dar Poli a întors repede, 5-4 și a intrat în avantaj la pauză, 16-14. Ceea ce a urmat după odihnă, a rezolvat meciul în câteva minute. Echipa din Nord-Estul țării a izbutit un parțial de 11-3 în primele 11 minute din mitanul secund.

Nu am fost destul de concentrați. Golurile acelea pe care le-am primit relativ ușor ne-au turnat plumb în picioare. Asta i-a făcut pe ei să joace mult mai relaxat și pe noi să intrăm într-o oarecare panică și disperare de a găsi cât mai repede soluții.

Mihai Rohozneanu, antrenorul principal SCM Politehnica Timișoara

După 25-19 pentru Suceava în minutul 41 a mai fost o apropiere la două goluri spre final, 28-30. Timpul scurt rămas și câteva decizii discutabile ale arbitrilor clujeni Ioan Barbu, Gabriel Badiu au făcut ca rezultatul să nu mai poată fi întors.

Îmi pare rău de situație. Fac tot și voi face tot ce ține de mine, atât timp cât sunt aici. Îmi pare rău de suporteri, de băieți, de mine, dar din păcate nu reușim să ne adunăm. După meciul bun cu Bacăul, am avut impresia că putem mai mult, însă au venit două dușuri reci. Acum nivelul nostru de încredere este mai jos, pentru că în principiu eram o echipă care acasă aduna puncte. Acum nici acasă cu Suceava nu am reușit!

Mihai Rohozneanu, antrenorul principal SCM Politehnica Timișoara

SCM Politehnica Timișoara - CSU Suceava 30-34 (16-14)

Marcatori SCM Poli: Pribanic, Sadoveac – câte 6 goluri, Moldovan, Cîmpan – câte 5, Trif – 3, Bran – două, Szabo, Baican, Marjanovic – câte unul. Portari: Stojkovic 5 parade din 30 de aruncări, Lazăr 2/11. 

Principal marcator Suceava: Gavriloaia 10 goluri.

SCM Politehnica Timișoara și CSU Suceava se întâlnesc și mâine (duminică, 18 februarie), tot la sala C. Jude, în Cupa României, în manșă unică. Partida de mâine începe la ora 16,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO