SCM Poli versus Dinamo, declarațiile

februarie 4, 20230
Handbaliștii noștri s-au bucurat de cea mai importantă asistență, pe teren propriu, în acest sezon, ieri, la meciul cu Dinamo București, circa 1.000 de spectatori. Vizitatorii s-au impus cu 35-24, după ce conduceau la pauză cu 17-11.

Alb-violeții au marcat primii, au primit apoi patru goluri consecutive, dar au ținut pasul până la mijlocul reprizei de start, când tabela arăta scorul 7-8, grație în primul rând golurilor lui Marius Sadoveac și paradelor reușite de portarul Andrei Lazăr, venit chiar de la Dinamo.

„A fost o situație un pic ciudată, pentru că după trei ani la Dinamo eram obișnuit cu cei de pe cealaltă bancă, dar este o schimbare și o consider o schimbare bună pentru mine. Noi avem o echipă cât de cât tânără, dar cred că în doi ani vom fi capabili să avem un meci strâns cu Dinamo”

Andrei Lazăr, portar

Desprinderea decisivă s-a produs în prima parte a reprizei secunde, când Dinamo a înscris de șapte ori consecutiv și s-a dus la +12. În ultimul sfert de oră, antrenorul nostru, Mihai Rohozneanu, a preferat să-i menajeze pe experimentații Marius Sadoveac și Cristian Fenici.

„Mi-am dat seama că nu mai putem câștiga, ritmul era foarte intens și aveau și ei nevoie să respire. Dinamo schimbă la 10-15 minute și am fost nevoiți și noi să facem schimbări pentru a le putea face față. Pasele greșite m-au supărat, nu neapărat ratările de pe semicerc. Ne dorim ca adversarul să aibă situații cât mai dificile de a marca, dar cu acele pase greșite ne-am expus foarte mult, pentru că la o echipă precum Dinamo în proporție foarte mare o astfel de greșeală înseamnă un gol primit pe contraatac”

Mihai Rohozneanu, antrenor principal

La meci s-au aflat ambii selecționeri ai României: cel al naționalei feminine, Florentin Pera, în tribune, iar cel al formației masculine, Xavier Pascual, pe banca lui Dinamo București.

Echipa noastră joacă și următoarele două meciuri acasă: sâmbătă, 11 februarie, cu CSU din Suceava, în campionat și miercuri, 15 februarie, cu CSM Bacău, în turul inaugural al Cupei României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO