SCM Politehnica Timișoara, primul meci oficial după 29 de zile

mai 4, 20220
Liga Națională de handbal se reia cu etapa a XXIV-a, antepenultima a sezonului. Alb-violeții vor evolua acasă, joi, 5 mai, de la ora 17,00, cu CSM Vaslui , la sala Constantin Jude.

Echipa noastră ocupă locul al unsprezecelea, cu 19 puncte, în vreme ce gruparea moldavă se găsește pe poziția a opta, cu 28 de puncte.

SCM Poli a jucat precedentul meci oficial la 6 aprilie, în Cupa României, la Sighișoara, cu Steaua București, iar în perioada de întrerupere a disputat două jocuri de verificare, ambele în județul Cluj și ambele câștigate, 38-34, cu Universitatea Cluj, și 35-33, cu Potaissa Turda. În plus, violeții au făcut un joc între primele două echipe ale clubului, cele din Liga Națională și Divizia A.

„A fost o perioadă de pregătire benefică. Suntem în creștere de la antrenament la antrenament și sper din tot sufletul să fim pregătiți pentru cele trei meciuri care contează foarte mult pentru noi. Primul este cel cu Vaslui, un adversar dificil, dar sper ca băieții să se concentreze, să se mobilizeze și să aducem cele trei puncte. Din punct de vedere al programului din ultimele trei etape, suntem un pic favorizați, mai jucăm la Alexandria și cu Constanța: ne dorim cât mai multe puncte, după care tragem linie și vedem unde ne clasăm”

Horvath Atilla, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Aruncarea simbolică de start a confruntării cu CSM Vaslui va fi oferită de Nicoleta Scobercea, fiica fostului nostru portar și conducător de club, Ioan Covăsânțan. „Coco” a plecat la îngeri pe 21 aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO