Seria testelor continuă la Turda. Mihai Rohozneanu, despre stadiul pregătirilor

ianuarie 26, 20230
Handbaliștii noștri încheie a treia săptămână a pregătirilor cu alte două partide test. SCM Politehnica Timișoara va întâlni AHC Potaissa, la Turda, vineri (27 ianuarie), la ora 18.00, și sâmbătă, la ora 11.00.

Vor fi ultimele meciuri de pregătire înainte de reluarea sezonului. Alb-violeții au jucat săptămâna trecută trei partide, una acasă cu CSM Reșița (detalii, AICI) și două în Serbia, cu Metaloplastika Sabac (detalii, AICI).

„Ținând cont de etapa în care ne aflăm, sunt mulțumit de modul cum s-au mișcat băieții la meciurile de săptămâna trecută. Poate părea mult că am jucat trei partide în trei zile, dar am urmărit obiective diferite în fiecare dintre ele: cu Reșița, să facem un efort specific, adică să se alerge cât mai mult, să avem cât mai multe situații de poartă, să reducem numărul golurilor primite pe contraatac și faza a doua. Pentru meciurile din Serbia, abordarea a fost un pic diferită: pe primul l-am tratat ca pe un joc oficial, iar într-al doilea le-am oferit minute tuturor, pentru a putea ști pe cine ne putem baza în partea a doua a sezonului”

Mihai Rohozneanu, antrenor principal

Trei jucători au lipsit de la partidele de săptămâna trecută: Sadoveac și Furak, afectați de răceli, Mosquera, care a suferit o intervenție chirurgicală minoră la genunchi. Toți trei sunt pregătiți să revină pe teren la Turda.

„Partidele cu Turda le vom trata la fel, pentru că ar fi inoportun să abordăm aceste meciuri programate la câteva ore distanță cu aceiași jucători. Scopul nu este să-i obosim, ci să jucăm și să punem la punct lucrurile pe care dorim să le îmbunătățim”

Mihai Rohozneanu, antrenor principal

Campionatul se reia vineri, 3 februarie, când echipa noastră va întâlni Dinamo București, la sala Constantin Jude, de la ora 17,30. Meciul va conta pentru etapa a XVI-a a Ligii Naționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO