Și „tineretul” a pierdut cu Suceava

februarie 18, 20240
Echipa noastră a părăsit Cupa României în turul întâi. SCM Politehnica Timișoara a cedat cu 35-32 (17-18), pe teren propriu, cu CSU Suceava. Disputa a avut loc în manșă unică.

Timișoara și Suceava s-au revăzut la 46 de ore după înfruntarea lor din campionat. Ca atunci, victoria a fost a vizitatorilor. Scenariul a mers și mai departe. SCM Poli a condus la pauză, iar CSU Suceava a întors rezultatul în partea a doua.

La echipa noastră, portarul Tomislav Stojkovic, interul Răzvan Trif și extrema Filip Marjanovic nici nu au fost pe foaia de joc. Alți trei jucători importanți – Marius Sadoveac, Antonio Pribanic și Flavius Cîmpan – nu evoluat deloc.

În formula ofensivă, Poli a început cu Lazăr – Chira, Bordeanu, Bran, Baican, Szabo, Moldovan. După 9-5 pentru suceveni, în minutul 9, alb-violeții au întors la 16-14 și apoi 18-17 la pauză.

În partea a doua, a fost și +3 pentru Poli (21-18), dar vizitatorii s-au desprins spre final. În ultimele zece minute s-a intrat la scor egal (26-26), după care Suceava a punctat de trei ori consecutiv și chiar s-au desprins la 34-28.

SCM Politehnica Timișoara - CSU Suceava 32-35 (18-17)

Marcatori SCM Poli: Bordeanu - 6 goluri, Bran, Szabo, Chira, Baican – câte 4, Huta (debut), Dăneasa (junior debutant) – 3, Ignat - unul. Portari: Lazăr 6 parade din 30 de aruncări, Pal 1/12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO