Soarta meciului cu Minaur, decisă în ultimul minut

martie 26, 20230
Handbaliștii noștri au fost aproape de un rezultat favorabil într-una dintre cele mai grele deplasări ale sezonului. Totuși, după un meci foarte echilibrat, vicecampioana Minaur Baia Mare a câștigat cu 33-31 (18-17), într-un meci din etapa a XXII-a.

Minaur Baia Mare a luat un start mai bun (4-0), dar alb-violeții au revenit la un singur gol diferență până la pauză. Echilibrul s-a păstrat și după odihnă (21-20, minutul 34), dar o succesiune de patru goluri maramureșene a dat startul unei noi curse de urmărire.

Finalul a fost pe muchie de cuțit: Moldovan a înscris pentru SCM, care a venit iarăsi la un gol distanță (32-31, cu 43 de secunde rămase de jucat), alb-violeții au încercat să recupereze mingea, dar maramureșenii au înscris în penultima secundă și au luat toate punctele.

Marcatori SCM Poli: Sadoveac - 6 goluri, Marjanovic - 5 goluri, Fenici, Cîmpan - câte 4 goluri, Szabo - 3 goluri, Bran, Trif și Baican - câte 2 goluri, Păiuș, Moldovan și Chira - câte un gol. 
Portari: Pal 4 parade din 25 de aruncări, Lazăr 3/15.

SCM Poli dispută, în continuare, două meciuri pe teren propriu, cu CSM București (în campionat, vineri, 31 martie) și cu Dinamo București (în Cupa României, miercuri, 5 aprilie).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VREI SĂ ÎNSCRII COPILUL LA GRUPELE DE JUNIORI?

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA

Design fără titlu (40)

Fii alături de echipa locală de handbal din Timișoara. Te așteptăm la meciuri!

© 2022 SCM Politehnica Timișoara | Web Design: SAINO